Despre noi

De ce sa alegi SITI?

SITI BALKANIA, infiintata in anul 2009, este filiala in Romania a firmei SITI SpA, producator italian de reductoare si motoreductoare, motovariatoare de turatie destinate multor segmente industriale.

Avand o experienta, in domeniul transmisiilor mecanice, de peste 40 de ani pe piata mondiala si de peste 8 ani pe piata romaneasca, echipa SITI a dat dovada de profesionalism prin furnizare de produse de calitate la pret competitiv cu livrari prompte.

Avand acelasi scop, si anume satisfacerea clientilor sai, echipa SITI BALKANIA este formata din oameni de vanzari si tehnicieni ce asigura suportul tehnic si comercial in mod profesionist.

Firma mama, SITI SPA (www.sitiriduttori.it), infiintata in 1967, are doua fabrici cu o suprafata de peste 17000 mp in Monteveglio (BO), fabrici unde are loc intregul proces de fabricatie. Pe langa distribuitorii prezenti in toata lumea, SITI are 3 filiale, una in Polonia, una in Romania, si una in China, fabrica din China deservand piata asiatica.

Orientati spre imbunatatire continua si inovatie, va stam la dispozitie pentru orice detalii tehnice si comerciale.

GDPR

Siti Balkania SRL se angajeaza sa protejeze datele personale ale clientilor, angajatilor,furnizorilor sai, cat si ale tuturor cu care intra in contact zilnic, conform cu Dispozițiile legale incidente în materia protecției datelor cu caracter personal, cuprinse în, fără a se limita la: Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație aacestor date, Regulamentul (UE) 2016/679, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea Datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Directiva 95/46/CE a UE privind protecția datelor.

Acoperire nationala

SITI BALKANIA prin infrastructura proprie si colaboratori acopera toate judetele tarii: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea , dar si in Bulgaria: Stara Zagora, Plovdiv, Sofia, Montana, Nova Zagora, Veliko Tarnovo, Haskovo, Sliven, Pazardzhik, Silistra.

Calitate si inovatie

Echipa SITI a fost intotdeauna concentrata pe calitate si inovatie, ceea ce a permis dezvoltarea unor produse extrem de eficiente, putandu-se satisface si cele mai exigente cereri. SITI a dezvoltat si implementat sistemul de management al calitatii, fiind certificati, conform UNI EN ISO 9001:2008